Първоначално публикувано от mochko1
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много ме наплашихте бе колеги!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ами тогава ако някой може да обясни разликите в двата мотора може да се открие каква е истинската причина за лошите случки .Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеПредавам се не ми се спори вече ,то е ясно ,че няма да се стигне до консенсус
И аз искам турбо бензин, колеги, но ШС не ща. Много жертви на родилни мъки, много сеч дава това фиатско фиаско. Карам видно е какво и съм НЕИМОВЕРНО доволен. Супер е! И отлепя в ниските, и набира адекватно, без да е с чип, и разходът е мед, и е благонадежден, и и и и и ме кефи. Селско било да се кара дизел. Ами да, те европейците са масово селяни, щото масово карат дизели вече. Не напразно сред най-разпространените фамилии в Холандия е De Boer - в превод Селски (или Сельов, или Селячев - изберете си), или Куман - в превод Краваров. Нещо срамно да има? Да са зле лалетата? Даже напротив.
Колега, code, чел съм ти ферманите с родилните приключения. Тогава май не беше толкова пей сърце, хич даже, нали? За парите - имал си, дал си, имаш - пак ще дадеш. Но нервите, чакането, съмненията, терзанието, въпросите от сорта - не се ли набутах с тази кола... Не, мерси! Шит Спарк, да, ама друг път.Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
"Баси, масово се продават закрепени двигатели, и това не бива да ни учудва. Вече няколко мои познати изреваха на умряло от "нов внос". В мобиле.бг има дизелови 166-ци по 6-7 хиляди лева, и то от 2000, даже 2001 г. - в същото време в италианските и немските сайтове почти няма 166-ци под 4-5 хиляди евро, и те са на поне 250 хиляди км и в много лош външен вид."
Еми прочетете малко защо издават багажа такива дизелиНо за читав дизел надали нещо да се чуе. С това със 147-ата е нормално...Много много не вярвам на продавачите на коли в БГ...Кои знае за каква нищожна сума я е взел и от кого...И тука гледам се заражда спор за бързината и пъргавината. Никой не е казал, че ТС-а е по-тромав, бавен или т.н. Напротив може и по-бърз да е и всичко, но дизела е по надежден, по-здрав и по-практичен ако ти е за работа. Били тракали, тромави и тн. Еми дизела не е направен за състезание и красота. Въпреки, че може да се направи и да върви, това е.
Comment
-
Хахаа с тес прост'ии дето са изписаха тука бас хващам ,че отказахме човека от Алфа Ромео хахааха
Хайде някой просветен да ми каже разликите между 155 коня мотора и по стария и кой от двата е по голяма родилка ??? Май ,че все 155 коньовите раждат ???Last edited by mochko1; d.m.y г., 21:51.Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение"Баси, масово се продават закрепени двигатели, и това не бива да ни учудва. Вече няколко мои познати изреваха на умряло от "нов внос". В мобиле.бг има дизелови 166-ци по 6-7 хиляди лева, и то от 2000, даже 2001 г. - в същото време в италианските и немските сайтове почти няма 166-ци под 4-5 хиляди евро, и те са на поне 250 хиляди км и в много лош външен вид."
Еми прочетете малко защо издават багажа такива дизелиНо за читав дизел надали нещо да се чуе. С това със 147-ата е нормално...Много много не вярвам на продавачите на коли в БГ...Кои знае за каква нищожна сума я е взел и от кого...И тука гледам се заражда спор за бързината и пъргавината. Никой не е казал, че ТС-а е по-тромав, бавен или т.н. Напротив може и по-бърз да е и всичко, но дизела е по надежден, по-здрав и по-практичен ако ти е за работа. Били тракали, тромави и тн. Еми дизела не е направен за състезание и красота. Въпреки, че може да се направи и да върви, това е.
sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение...Много много не вярвам на продавачите на коли в БГ...Кои знае за каква нищожна сума я е взел и от кого...Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Знам 2 правила. Не купувай от България или от ИталианецМного са немърливи и карат до скъсване. Първия път направих грешката с българина когато се сдобих със 156-а и се разминах с дебитомер, термостат и дясно ел. огледало. Втората грешка с италианец чрез българин посредник. Тогава беше по-трагично, цяло ново окачване, задни ел. стъкла, изпъване на джанти, смяна на гуми и поправка централното заключване, но поне знам на колко километра е колата и двигателя беше идеален и още е. Нищо лично EMo0o, но предпочитам да избягвам италиански коли вече
П.С. Говоря така все едно аз съм си ги купил..Държа да се знае, че са ми подарък и просто съм си ги намирал, не съм дал пари за тях както и много други хора тук. Просто трябваше да го сваля от сърцето си защото имам познати които четат форума и не искам после да ме бъзикат, колко съм "самостоятелен"Last edited by RoMAN; d.m.y г., 23:43.
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеЗнам 2 правила. Не купувай от България или от ИталианецМного са немърливи и карат до скъсване. Първия път направих грешката с българина когато се сдобих със 156-а и се разминах с дебитомер, термостат и дясно ел. огледало. Втората грешка с италианец чрез българин посредник. Тогава беше по-трагично, цяло ново окачване, задни ел. стъкла, изпъване на джанти, смяна на гуми и поправка централното заключване, но поне знам на колко километра е колата и двигателя беше идеален и още е. Нищо лично EMo0o, но предпочитам да избягвам италиански коли вече
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеКажете нещо и за немските или австрийските 166-ци като сте почнали.
Моята е от там не за друго.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Comment