Известие

Collapse
No announcement yet.

Много ме наплашихте бе колеги!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
    Айде дано от толко' мно'о спам някой да ми прочете въпроса !!!
    Мисля че не се бъркаш...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Ами тогава ако някой може да обясни разликите в двата мотора може да се открие каква е истинската причина за лошите случки .
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Още една родила дизеларка в тази тема :

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29012
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Fiat Bravo II 1.4 90hp
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
            Предавам се не ми се спори вече ,то е ясно ,че няма да се стигне до консенсус
            И на мен това ми е правило впечатление и сме го коментирали с колеги в Пловдив. Явно последната версия Шит Спарк е хептен мекичка, защото предните мотори (като твоя) с метални колектори, са очевадно по-корави. Иначе дали е 1.8 или 2.0 много родилки дават агрегатите след 97-ма. А и конструктивно имат гадни нововъведения. Сетете се сами.
            И аз искам турбо бензин, колеги, но ШС не ща. Много жертви на родилни мъки, много сеч дава това фиатско фиаско. Карам видно е какво и съм НЕИМОВЕРНО доволен. Супер е! И отлепя в ниските, и набира адекватно, без да е с чип, и разходът е мед, и е благонадежден, и и и и и ме кефи. Селско било да се кара дизел. Ами да, те европейците са масово селяни, щото масово карат дизели вече. Не напразно сред най-разпространените фамилии в Холандия е De Boer - в превод Селски (или Сельов, или Селячев - изберете си), или Куман - в превод Краваров. Нещо срамно да има? Да са зле лалетата? Даже напротив.
            Колега, code, чел съм ти ферманите с родилните приключения. Тогава май не беше толкова пей сърце, хич даже, нали? За парите - имал си, дал си, имаш - пак ще дадеш. Но нервите, чакането, съмненията, терзанието, въпросите от сорта - не се ли набутах с тази кола... Не, мерси! Шит Спарк, да, ама друг път.
            Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Vincio, независимо гтд или тс, 166-това е колата. Аз си взех моята защото точно тази ми хареса. Нямах предпочитание за диз. или бенз. , а имах условие - да е 166...
              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28633

веднага ти намирам

"Баси, масово се продават закрепени двигатели, и това не бива да ни учудва. Вече няколко мои познати изреваха на умряло от "нов внос". В мобиле.бг има дизелови 166-ци по 6-7 хиляди лева, и то от 2000, даже 2001 г. - в същото време в италианските и немските сайтове почти няма 166-ци под 4-5 хиляди евро, и те са на поне 250 хиляди км и в много лош външен вид."

Еми прочетете малко защо издават багажа такива дизели Но за читав дизел надали нещо да се чуе. С това със 147-ата е нормално...Много много не вярвам на продавачите на коли в БГ...Кои знае за каква нищожна сума я е взел и от кого...И тука гледам се заражда спор за бързината и пъргавината. Никой не е казал, че ТС-а е по-тромав, бавен или т.н. Напротив може и по-бърз да е и всичко, но дизела е по надежден, по-здрав и по-практичен ако ти е за работа. Били тракали, тромави и тн. Еми дизела не е направен за състезание и красота. Въпреки, че може да се направи и да върви, това е.

Comment

Хахаа с тес прост'ии дето са изписаха тука бас хващам ,че отказахме човека от Алфа Ромео хахааха

Хайде някой просветен да ми каже разликите между 155 коня мотора и по стария и кой от двата е по голяма родилка ??? Май ,че все 155 коньовите раждат ???
                  Last edited by mochko1; d.m.y г., 21:51.
                  Fiat Bravo II 1.4 90hp
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                    "Баси, масово се продават закрепени двигатели, и това не бива да ни учудва. Вече няколко мои познати изреваха на умряло от "нов внос". В мобиле.бг има дизелови 166-ци по 6-7 хиляди лева, и то от 2000, даже 2001 г. - в същото време в италианските и немските сайтове почти няма 166-ци под 4-5 хиляди евро, и те са на поне 250 хиляди км и в много лош външен вид."

Еми прочетете малко защо издават багажа такива дизели Но за читав дизел надали нещо да се чуе. С това със 147-ата е нормално...Много много не вярвам на продавачите на коли в БГ...Кои знае за каква нищожна сума я е взел и от кого...И тука гледам се заражда спор за бързината и пъргавината. Никой не е казал, че ТС-а е по-тромав, бавен или т.н. Напротив може и по-бърз да е и всичко, но дизела е по надежден, по-здрав и по-практичен ако ти е за работа. Били тракали, тромави и тн. Еми дизела не е направен за състезание и красота. Въпреки, че може да се направи и да върви, това е.
                    Е, това вече е приказка...
                    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

...Много много не вярвам на продавачите на коли в БГ...Кои знае за каква нищожна сума я е взел и от кого...
                      Мойта затова си я взех от Италия
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Знам 2 правила. Не купувай от България или от Италианец Много са немърливи и карат до скъсване. Първия път направих грешката с българина когато се сдобих със 156-а и се разминах с дебитомер, термостат и дясно ел. огледало. Втората грешка с италианец чрез българин посредник. Тогава беше по-трагично, цяло ново окачване, задни ел. стъкла, изпъване на джанти, смяна на гуми и поправка централното заключване, но поне знам на колко километра е колата и двигателя беше идеален и още е. Нищо лично EMo0o, но предпочитам да избягвам италиански коли вече

П.С. Говоря така все едно аз съм си ги купил..Държа да се знае, че са ми подарък и просто съм си ги намирал, не съм дал пари за тях както и много други хора тук. Просто трябваше да го сваля от сърцето си защото имам познати които четат форума и не искам после да ме бъзикат, колко съм "самостоятелен"
                        Last edited by RoMAN; d.m.y г., 23:43.

Comment

Знам 2 правила. Не купувай от България или от Италианец Много са немърливи и карат до скъсване. Първия път направих грешката с българина когато се сдобих със 156-а и се разминах с дебитомер, термостат и дясно ел. огледало. Втората грешка с италианец чрез българин посредник. Тогава беше по-трагично, цяло ново окачване, задни ел. стъкла, изпъване на джанти, смяна на гуми и поправка централното заключване, но поне знам на колко километра е колата и двигателя беше идеален и още е. Нищо лично EMo0o, но предпочитам да избягвам италиански коли вече
                          То вече сигурна покупка на здрава и хубава кола - само нова .. :/

Comment

Кажете нещо и за немските или австрийските 166-ци като сте почнали.
                            Моята е от там не за друго.
                            безплатни обяви
                            Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                              Кажете нещо и за немските или австрийските 166-ци като сте почнали.
                              Моята е от там не за друго.
                              Твоята е първата която виждам от тоя "район" , поне аз нямам забележки по колата , не знам какво си правил по нея , но когато я видях изглеждаше супер и като се има впредвид вложените в нея пари за допълнителни екстри .. коментара става излишен

Comment

Почти не съм я пипвал:
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showp...3&postcount=43
                                безплатни обяви
                                Моята 166

Comment

Working...
                                X